Ana içeriğe atla

'O' An

Yine dolu dolu bir yolculuk, yine muhteşem hatıralar.. Girişi kısa tutarak sizleri yolculuktaki unutulmaz hatıralarla baş başa bırakıyorum. Ve son olarak "Eski anılarınız, yeni UMUTlarınız olmalıdır :) "





1- Fotoğraf Maraş'tan.. Okula yeni girdiğimizde panoda farkettiğim ilk resim. O kadar sormama rağmen hangi çocuğun yaptığını öğrenememem üzücü..





2- Umut Okulu klasiği: Otobüste Halay! Dj Hüdai : "Put Your F%&' Hands Up In The Air"




3-İlker. Fatal Error.



4- Bu yolculukta bir ilki gerçekleştirerek Kızlar vs. Erkekler halı saha maçından bir kesit. Ceyhun'un gol sonrası sevinci görülmeye değer..




5-Sihirbazlık gösterisinde kendimden geçerek büyü yapmaya odaklandığım 'O' an. Çocuklarımızdan birinin bana Happy Potter demesi de güzel anılardan :) (Çürük Diş Şahan'a Dikkat)




6-Her yolculukta değişen resmi dans şarkımızın bu yolculuktaki seçimi : "I like to move it move it!"




7-Burak'la evine kadar koşu yapmadan önce bir kare.. :)




8-Koşudan sonra amcanın beni tarlasına çağırması ve hayatımda ilk defa domates ektikten sonraki 'O' an.. Teyzelerin iyi çıkmadık diye serzenişte bulunması da güzeldi :)






9-Emin-Barış-Ben üçlüsünden yolculukta unutulmayacak bir kısa film deneyimi. "Brothers of Enemy" Yakında..





10-"Son Osmanlı Emin". Sihirbazlıkta diktatörleşmesinin nedeni burda yatıyor...




11-Sihibazlık gösterisinde Emin'in harikulade şarkı listesinin arasına "Nothing Else Matters"ın girmesi ve Ceyhun'un çocuklarla metal moduna girdiği 'O' an.. mevcut değil ama o ana ithafen bunu paylaşıyorum..



12-Yine Halı Saha maçına dönelim.. İkinci maçta Hüdai'nin santrafor Mürşide'den gol yediği ve gözlerinin dolduğu 'O' an.. yine yok ama Hüdai'nin üzgün fotoğrafını bulmak zor olmadı.






13-Antep'te çay krizinde olduğumuz anda bize çay getirilmeyişi, üstün mücadelemizden sonra çaylarımıza kavuştuğumuz 'O' an..




14-Yolculuğun en sevilen ismi Ökkeş'in mutlu olduğu 'O' anlardan biri..




15-Umur'un uyuyan Muhtar'ı Gollumvari uyandırma girişimi. Muhtar'ın korkarak şişe fırlattığı 'O' anlar yakında..

16-Safranbolu'dan sonra Hüdai'nin ikinci kez beni dövme girişimi. Üçüncüde gerçekten dayak yiyeceğim 'O' anı sizinle paylaşmaktan çekinmeyeceğim.




17-Adana'ya girişimizden itibaren havadaki Teksas kokusu. El frenleri, şarkılar... 



18-Barış'ın spor yaparken sakatlanması ve ağır faili.




19-Adana'da Berra'yla yaptığımız biber yeme yarışması ve bir bardak ayran içmemize sebep olan acı son.... (Video Temsilidir)




20-Ustalık eserim "Raphael Reha"



21-Mürşide, Muhtar ve Melis'in Seda'nın çocukluk hayalini (!) gerçekleştirerek dilenci olduğu 'O' an..





22-"Bu sınıfta Bayram var!" Bu espriden sonra dağılabiliriz.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En İyi Film Müzikleri

1-   La Vita é Bella     Film: Hayat Güzeldir (1997)     Beste: Nicola Piovani   Nicola Piovani'nin en önemli bestelerinden biri olup, filmin her güzel anında duyabileceğimiz bu şaheser, Oscar ödülü de kazandırmıştır. 2- Shape of My Heart     Film: Leon (1994)     Beste: Sting ve Dominic Miller     Şarkıcı: Sting   Filmin en vurucu anında karşımıza çıkan bir başka muhteşem eser.. İzleyenler bilir, hala bir kaç dakika önce olan olayın şokundayken şarkı öyle güzel bir anda girer ki, film bittikten sonra tekrar tekrar dinlememek mümkün değildir..   Ayrıca bestesi pek çok şarkıda kullanılmıştır. (Nas-It was written, Craig David-Rise And Fall vs.) 3- La Vie en Rose     Film: Wall-E (2008)     Beste: Louis Armstrong     Şarkı: Louis Armstrong  Şarkının orjinali Edith Piaf'a ait olmasına rağmen, Louis Armstrong'un sesinden dinlemek ayrı güzel.. 4- L'Accordeoniste     Film: Kaldırım Serçesi (2007)     Beste: Michel

Ben oğluma bir pan flüt alamayacak mıyım !

           Sıra geldi dinlediğimiz şarkılarda pek fazla karşılaşmadığımız ancak birbirinden değerli olan enstrümanlara. İyi dinlemeler efendim.  Not : İbrahim Tatlıses ile nostalji yapmak ve aşağıdaki enstrümanlar öncesi çocukluğumuza dönerek muhteşem flüt seslerini dinlemek isteyenler şuradan dinleyebilir. 1- Theremin- Matryomin          İlk olarak Theremin'den başlayalım. Bitirme projesi olarak yapmak isteyip de yapamadığım bu nadide enstrümanın mucidi, egosunu tatmin etmek amacıyla enstrümana soyadını veren Leon Theremin'dir. En önemli özelliği hiç bir şekilde theremine temas etmeden bir elinizle sesin şiddetini, bir elinizle frekansını ayarlamanızdır. İkinci en önemli özelliği de eğer satmak isterseniz "Sıfır düzeyinde ikinci el theremin" ilanını rahatlıkla verebilirsiniz. Korku filmlerindeki hayalet efektinin vazgeçilmezi olan bu enstrümanın örneğini buradan dinleyebilirsiniz.                        Theremin üzerinden çok ya

Who run the world?

Dearest WOMAN from the other planet, Preliminary note : If Voyager golden records reaches out to you, please listen to this song while reading! Since humans lived in this planet, more than couple million years - we divide time into years, and you know… million years is a lot-, unfortunately, we are still celebrating women’s day and demanding gender equality.. But let’s not discuss the situation on Earth now, but I want to share with you my personal story with women! I work for a multinational company for almost 3 years thanks to one WOMAN ; surprisingly enough, almost all my idol are WOMEN! Being energetic, thoughtful, devoted, brave, courteous, organized, and positive are just few of the traits I learned from the WOMEN in this company. Today my manager is a WOMAN and my team consists of WOMEN! See how lucky I am! And this year, I had an exceptional women’s day; I was given the chance to moderate women’s day sessions in two central units of our Market Area. Listening a